Menderes Türel mazbatasını aldı

Menderes Türel mazbatasını aldı

GÜNDEM Haberleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na 5 yıl aradan sonra yeniden seçilen AK Partili Menderes Türel, Antalya Adliyesi'nde mazbatasını aldı.

Saat 11.00'de Antalya Adliyesi'ne eşi Ebru Türel, çocukları Akant ve Akın ile gelen Menderes Türel'e AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Sadık Badak, Gökçen Özdoğan Enç ve Vecdi Gönül de eşlik etti. Çocuklarını öperek adliyeye giren Türel, İl Seçim Kurulu Başkanı Faris Özsoy'un elinden mazbatasını aldı. Özsoy, görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiklerini belirterek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın Türel'e hayırlı olmasını diledi. 5 yıl aradan sonra yeniden büyükşehir belediye başkanlığına seçilen Menderes Türel, "Seçimler bir demokrasi bayramıdır. Mazbata da demokrasi bayramının en güzel meyvesidir. Antalya halkına bu sorumluluğu bize verdikleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonra Antalya'da yeni bir dönem başlıyor. Antalya'da hizmet dönemi olması hepimizin en büyük arzusudur. İl Seçim Kurulu'na göstermiş olduğu fedakar çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Antalya'da gayet net bir seçim süreci yaşanmıştır. 23 bin 431 farkla AK Parti adayı olarak ipi en önde göğüsleyen kişi olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevime devir teslimin ardından başlayacağım. Mazbatalar aynı zamanda demokrasinin sandıktan çıkan sonucu ifade eden adete bir beraat, bir diplomadır. Bunu hayatım boyunca evimin en güzel yerinde saklayacağım " dedi. Türel konuşmasının ardından tebrikleri kabul etti. Ardından Türel, adliye önünde bekleyen kalabalığı selamladıktan sonra konvoy eşliğinde Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...