Adriana Lima, Türkiye'de şaşırtan bir itirafta bulundu!

Adriana Lima, Türkiye'de şaşırtan bir itirafta bulundu!

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, reklam filmi için İstanbul'a geldi. Lima kendisi ile ilgili herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu.

Bir reklam filminin çekimleri için Türkiye'ye gelen Adriana Lima İstanbul'a iner inmez, kalacağı otel odasına bile girmeden kendisi için hazırlanan özel tekneyle boğazın serin sularında gezmeye çıktı. İstanbul'da bulunan birkaç dostu dışında kimseyle görüşmeyen Lima, kaldığı 4 gün boyunca odasından hiç dışarı çıkmadı. Odasına görevlilerden sadece iki şey istedi: Kaymak ve yoğurt. Kocası Marko Jaric'in kendisini 1 değil 2 kez aldattığını söyleyen Lima, boşanmak için karar aşamasında olduğunu dostlarıyla paylaştı. Oldukça üzgün görünen Lima, çocuklarından uzak İstanbul'da 4 gün geçirdi. Hatta kocasının başka kadınlardan çocukları bile olduğunu düşünen Lima'nın Miami'de eşiyle konuşup bu işi bitireceği öğrenildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...