Şırnak Cizre'de 153 kilo eroin ele geçirildi

/ Kaynak: DHA
Şırnak Cizre'de 153 kilo eroin ele geçirildi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

Şırnak'ta İl Jandarma Komutanlığı ile Jandarma Özel Harekat timlerinin yaptığı operasyonda, 153 kilo eroin ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Cizre-İdil Karayolu'nda yaptığı operasyon kapsamında durdurulan bir araçta yapılan aramada, piyasa değeri 20 milyon lira olduğu belirtilen 153 kilo eroin ele geçirildi. Uyuşturucu madde ile ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Şırnak Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi: "Şırnak'ın Cizre ile İdil Karayolu üzerinde seyir halinde olan bir araçta eroin olduğu ihbarını alan İl Jandarma Komutanlığı, dün gece operasyon düzenledi. Jandarma Özel Harekat timlerinin de destek verdiği operasyonda, karayolu çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Operasyonda olası saldırıya karşı tedbirli hareket eden jandarma ekipleri, operasyona başladı. Karayolunda çevre güvenliği sağlandıktan sonra seyir halinde gelen aracı durduran ekipler, yol kenarına çekilen araçta arama yaptı. Araçta yapılan arama sonucunda, kalıplar halinde toplam 153 kilo eroin maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...