Apple'ın CEO'sundan Türkçe teşekkür

Apple'ın CEO'sundan Türkçe teşekkür

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın CEO'su Tim Cook, İstanbul Zorlu Center'daki Apple Store açılışına gösterilen yoğun ilgiden dolayı Twitter üzerinden Türkçe teşekkür etti.

Geçtiğimiz gün İstanbul Zorlu Center'da açılışı gerçekleştirilen Apple Store, teknoloji tutkunlarının yoğun ilgisi ile karşılaşmıştı. Türkiye Apple Store açılışına ülkemizde Twitter ve YouTube erişim engeli olduğu için gelmediği söylenen Apple'ın CEO'su Tim Cook, mağazanın açılışında gösterilen yoğun ilgiden dolayı Twitter üzerinden Türkçe teşekkür etti.Tim Cook, kaba bir tabirle yarı Türkçe yarı İngilizce olan bu Tweet'inde "İstanbul'daki müşterilerimize ve Türkiye'nin tüm insanlara teşekkür ederim" dileklerini belirtti. Açılışa gelmemesi her ne kadar Türkiye müşterilerini üzse de, T.Cook'un bu Tweet ile hatasını telafi etmeye çalıştığını düşünüyoruz.Teşekkür ederim to our customers in Istanbul and all the people of Turkey.
(ShiftDelete.Net)
Apple'ın CEO'sundan Türkçe teşekkür

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...