Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Fenerbahçe maçı - CANLI

Galatasaray Fenerbahçe maçı - CANLI

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftada Galatasaray evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri ...

Galatasaray Fenerbahçe maçı nbsp;bu akşam saatler 19.00 gösterdiğinde başlayacak. Dev mücadele Lig TV'den canlı yayınlanacak. nbsp; nbsp;Galatasaray, şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyen Fenerbahçe'yi nbsp;konuk ediyor. Bir yanda şampiyonluğu büyük ölçüde garantilemiş olan Fenerbahçe diğer yanda ise zirvenin çok gerisinde kalan ancak Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılabilmenin önemini çok iyi bilen Galatasaray… Bu akşam Türk Telekom Arena'da saat 19.00'daki mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Şampiyonluk yarışında son haftalara girilirken lider Fenerbahçe'nin oldukça gerisinde kalan Galatasaray, derbi maçı taraftarı önünde kazanarak hem moral bulmaya hem de kendini affettirmeye çalışacak. nbsp;Galatasaray'dan devre arasında Beşiktaş'a kiralanan Dany Nounkeu, Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı-kırmızılı takımın kaldığı otele gitti.Bonservisi sarı-kırmızılı takımda olan Kamerunlu savunma oyuncusu Galatasaray'ın kaldığı otelde kısa bir süre kaldı.Eski takım arkadaşlarını ziyaret edip etmediği anlaşılamayan Dany, çok kısa bir süre kaldığı otelden çıkarken herhangi bir açıklama yapmadı.

İşte nbsp;Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri nbsp;

GALATASARAY-FENERBAHÇE
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Bülent Yıldırım
SAAT: 19.00
YAYIN: LİG TV
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Hakan, Telles, Yekta, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Alves, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Sow, Emre, Emenike
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...