Galatasaray'ın otelinde sürpriz bir isim

Galatasaray'ın otelinde sürpriz bir isim

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a kiralanan Dany, Fenerbahçe derbisi öncesinde Galatasaray'ın oteline giderek kısa bir süre burada kaldı...

Dany kısa bir süre kaldığı otelden ayrılırken açıklama yapmadı.

"YANLIŞ ANLAŞILMA VAR"

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, siyah beyazlı futbolcu Dany Nounkeu'nun Galatasaray'ın kamp yaptığı otele gitmesiyle ilgili olarak, "Tamamen arkadaş ziyaretiyle ilgili bir durumun, sanki Galatasaray'ı ziyaret ediyor şeklinde yansıtılarak bir linç kampanyasına dönüştürülmesi hiç doğru bir davranış değil" yorumunda bulundu.

Beşiktaş'ın devre arasında Galatasaray'dan transfer ettiği ve taraftarlar tarafından sürekli eleştirilen futbolcusu Dany'nin, bugün Galatabsaray'ın kamp yaptığı otele gitmesi olay olmuştu. Ancak Dany'nin Galatasaray'ın kamp yaptığı otele gitmesinin gerçek sebebinin arkadaş ziyareti olduğu ortaya çıktı. Dany'nin, Çaykur Rizespor'dan arkadaşı Leonard Kweuke'nin eşyalarını almak için bu futbolcuyla birlikte otele gittiği ve burada sadece birkaç dakika kaldığı öğrenilirken, Kweuke'nin eşyalarını almasından sonra da otelden ayrıldıkları ifade edildi. Galatasaray'ın da aynı otelde kamp yapıyor olması, Dany'nin eski takımını ve takım arkadaşlarını ziyaret ettiği şeklinde yorumlanmış ve Beşiktaşlı taraftarlarca büyük bir tepkiyle karşılanmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, "Dany, futbolcu olarak ve ahlaki olarak güvendiğimiz, transfer ettiğimiz bir isim. Tamamen arkadaş ziyaretiyle ilgili bir durumun sanki Galatasaray'ı ziyaret ediyor şeklinde yansıtılarak bir linç kampanyasına dönüştürülmesi hiç doğru bir davranış değil. Dany, otelde sadece birkaç dakika kalmış ve arkadaşı otelden eşyalarını aldıktan sonra oradan ayrılmıştır. Biz Beşiktaş'a transfer ettiğimiz ve o kutsal formayı giydirdiğimiz bir futbolcunun böyle bir hareketi yapacağına dair en ufak bir ihtimal vermiyoruz. Dany'den hiçbir şüphemiz yok" dedi.

Dany'nin, bu yaşananlardan dolayı oldukça üzgün olduğunu ve moralinin çok bozulduğunu belirten Atalay, şöyle konuştu: "Kendisi, 'Eğer bilseydim o otele adımımı dahi atmazdım. Zaten Galatasaray'da hiç kimseyle görüşmedim, sadece 1-2 dakika kalıp çıktım. Zaten geldiğimden beri taraftarlar bana sürekli eleştiride bulunuyor. Bütün bunlar üzerine bir de bu olayın yaşanmasından dolayı inanılmaz derecede üzgünüm ve moralim çok bozuk' dedi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...