Tümer Metin, Melo'yu yerden yere vurdu

Tümer Metin, Melo'yu yerden yere vurdu

SPOR Haberleri

G.Saray ile F.Bahçe'nin oynadığı derbiye damga vuran Felipe Melo'ya Tümer Metin'den sert bir tepki geldi.

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı derbide Emre Belözoğlu'nun atıldığı sırada dil çıkaran ve yaptığı hareketlerle tepki toplayan Felipe Melo hakkında Tümer Metin sert açıklamalar yaptı.

Yayıncı kuruluş Lig TV'de Melo'yu sert bir dille eleştiren Tümer Metin, sarı-kırmızılı taraftarların da bu hareketten arahatsız olduğunu belirtirken Ünal Aysal'a seslendi.

İşte Tümer Metin'in Melo hakkındaki o sözleri..

"Ben sahanın içinden geliyorum. Bir futbol gerçmişim var. Camialara olan saygım başımla beraber. Renk, kişi bir şey ayırmadan. Biz temiz futbolu konuşuyoruz, ilkelerimizi konuşuyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde tüm formalarda 'respect' yazıyor yani 'Saygı'. Önce kendine saygı duy. Ben burada oturuyorsam bunu söylemekle yükümlüyüm. Bak kardeşim profesyonelliği anlarım. Rakibin en önemli oyuncusunu kartla birer bir yakalamışsın. İkinci sarı kartın geleceğini biliyorsun. Kart gelmiş dön, git ben de zeka diyim.

Bu çirkin görüntüyü benim evime, ekranıma sokuyorsan ve bu yaptığın bir değil, iki değil. Bilmiyorum ama korunduğunu düşünüyorum. Maçı bu noktaya getiriyorsan bu senin futbol karakterinden kaynaklanıyor. Ben rica ediyorum, benim bildiğim Sayın Galatasaray Başkanı bey efendiğiyle tanınır. İnanıyorum bir futbol sever olarak ben, her sağduyulu 1 milyon Galatasaray taraftarının şu Melo'nun hareketinden rahatsız olduğuna eminim.

Fenerbahçeli futbolcuları tebrik ediyorum. Bekir geldi sakinleştirdi. Bülent Yıldırım2ın hemen yanında Caner Erkin, Melo'yu gösteriyor, 'Görmüyor musun?' diye. Ama Fenerbahçeli sağduyulu kalabilmesi çok zordu."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...