Volkan'dan sert açıklama

Volkan'dan sert açıklama

SPOR Haberleri

Galatasaray maçı sonrası açıklama yapan Volkan Demirel hakem Bülent Yıldırım'a yüklendi. İşte Volkan Demirel'in açıklamaları.

p gt;Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 1-0 kaybeden Fenerahçe'de hakem Bülent Yıldırım'a tepki vardı. Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, karşılaşmanın ardından oldukça ilginç açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetle biraz daha zaman kazandığını ifade eden Volkan Demirel, Roberto Mancini ve sarı-kırmızılı yönetimin görevden ayrılacağını işaret ederek, "Bu galibiyetle hem hocaları hem de yönetimleri biraz zaman kazandı" dedi.

"YİNE BİR ŞEYLER AYARLANMIŞ..."

Galatasaraylı bazı futbolcular için sarı-kırmızılı yönetimin yaptırımlar uygulaması gerektiğini ifade eden ve hakem Bülent Yıldırım'ı sert bir şekilde eleştiren Volkan Demirel, " Benim performansım önemli değil, iyi bir derbi oldu. Galatasaraylı oyuncuları tebrik ediyorum ama bazı oyuncular var onlara söyleyecek söz bulamıyorum. Galatasaray camiası, önce kendi futbolcularına bakacak sonra bize laf söyleyecek. İkincisi kötü bir hakem yönetimi vardı. Bizden birini attı, 85'te de onlardan birini sadece atmak için attı. Yine bir şeyler çalışılmış. Galatasaray'ı tebrik ediyorum, puan farkını 10'a indirdi. Biz sadece şampiyonluk sevincimizi bir iki hafta daha erteledik. Hem hocaları hem de yönetimleri biraz daha zaman aldı. " şeklinde konuştu.

SPORX

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...