Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi

Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi

SPOR Haberleri

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından gergin geçen karşılaşmayı değerlendirdi.

"Küfür var mı? Var. Bu kötü. İki takım oyuncularının ilişkileri, kötü. Futbol, Selçuk'un yuhalanması, Emenike'nin bilerek tekme atması, verilen verilmeyen kartlar, hakemlerin çifte standartı çok kötü. Orta hakem milli felaket. Biz %100 futbol mu konuşacağız? Psikolojik ve puan olarak daha çok ihtiyacı olan takım Galatasaray. Güzel gol attı. Özellikle sert başladı oyun kuralları içerisinde değil -tekme tokat- oynadı. Fenerbahçe de golden sonra aynı şekilde yanıt verdi. Hakem tutarsız davrandı. Baksınlar maça oyun durması açısından Türkiye rekorunu kırmışlardır."

"Teknik olarak Fenerbahçe, Meireles'in müthiş futboluyla oyunda kaldı. Fenerbahçe adına hücum faulün en çok olduğu maçtır. Maçı izlemeyenler hiçbir şey kaçırmadılar. Hayatlarından hiçbir şey eksilmedi. Bizim ligimizin zirvesindeki takımların haline bakar mısın? Uluslararası bir lig heyeti gelse, bir kavga var zanneder, futbol maçı var demez."

"Hakem takdir haklarını bütünüyle ev sahibine kullandı. Galatasaray kimle oynasa bu hakemle rakibini sindirirdi. Zamanında tersi de oldu. Hakemler Fenerbahçe'ye Anadolu takımlarına yaptığı muameleyi yaptı. Ulenberg eğer TFF'den görev almasa bir tane hakem avrupaya gitsin adımı değiştiririm. Ulenberg birer maça gönderiyor hakemleri. Parasını da alıyor."

"Melo filan Türkiye'de olmayacak. Geçen sene de Meireles yaptı. Oyuncu atılmış, dil çıkarıyor hakem de görüyor. Hakemin sportmenliğe aykırı hareketten atılması lazım. Sen dilini çıkaran adamı atmazsan, dirsek atanı da atamazsın. Kim? Alves... Türkiye futbol ekonomisi dünyada ilk 6'da diyoruz ama buraya da çiftlik gördüklerinde, çiftliğe müsade eden hakem ve camialar olduğunda dil de çıkarır, eliyle de hareket yapar, orasını burasını da tutar her şeyi yapar."

Maçın ilk yarısında yaşanan sert pozisyonlar ve çıkan kararlar için de 'Skandal' ifadelerini kullanan Dilmen'in maçın ilk yarı yorumlarından satır başlıkları şu şekilde:

Fenerbahçe kavgaya teşebbüs eden bir takımla oynuyor. Kavgaya kavgayla karşılık verince kartlar havada uçuşuyor.

-Maç 15 dakika uzadı hakem 2 dakika uzattı. Rezalet futbol.

-Hakem skandal, maç skandal, oyuncular skandal. savaşamı gidiyorsunuz...

-Melo'nun o hareketleri neydi öyle? Futbolcu böyle şeyler yapmaz bunlar ayıp şeyler o dil ne öyle?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...