Melo ceza alacak mı? Melo'nun hareketine ceza kesilecek mi?

Melo ceza alacak mı? Melo'nun hareketine ceza kesilecek mi?

SPOR Haberleri

Felipe Melo ceza alacak mı? Felipe Melo hangi hareketi yaptı, ne kadar ceza verilecek? İşte Melo'nun yaptığı hareketle ilgili o analiz.

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo'nun hakem Bülent Yıldırım'a yaptığı el hareketi sonrasında sarı kırmızılı oyuncunun ceza alıp almayacağı merak konusu. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Felipe Melo'nun derbide yaptığı hareketler geceye damgasını vururken sarı kırmızılı futbolcunun ceza alıp almayacağı ise merak konusu.

Galatasaraylı Felipe Melo'nun maç içerisinde hakem Bülent Yıldırım'a yaptığı el hareketi tartışmalara konu oldu. Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in "Yan hakeme Melo'nun yaptığı hareketi söyledim 'Ben de gördüm' dedi. Ama kart verilmedi" ifadelerini kullandı.

Melo daha sonra karşılaşmanın 87. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Hukuk Kurulu görüntüden sevk olup olmayacağına yarın karar verecek ve Melo'nun görüntüler neticesinde bu hareket nedeniyle ceza alıp alamyacağı belirlenecek.

MEIRELES 4 MAÇ CEZA YEMİŞTİ!

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Raul Meireles, TT Arena'da kırmızı kart gördüğü maçta aynı hareketi hakem Halis Özkahya'ya yaptığı için 4 maç ceza almıştı. Halis Özkahya, "Bana gay hareketi yaptı ve tükürükleri yüzüme geldi" diyerek raporunda Meireles'in ceza alması gerektiğini dile getimrmişti. Tahkim "tükürük yok" diyerek Meireles'e el hareketi nedeniyle 4 maç ceza vermişti. Portekizli yıldız Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki derbide de Sabri Sarıoğlu'na yaptığı hareket nedeniyle görüntülere bakıldıktan sonra PFDK tarafından 4 maç ceza almıştı.

SPORX

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...