Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demet Akalın: Hira'yı göstermek istiyorum ama...

Demet Akalın: Hira'yı göstermek istiyorum ama...

MAGAZİN Haberleri

Demet Akalın, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ancak bir gazetecinin kendisine Hande Hanım diye seslenmesi üzerine tepki gösterdi.

Demet Akalın, kendisinin Hande Yener'le karıştırılmasına tepki gösterdi: Sahne açamayanlarla beni karıştırmayın. nbsp;Demet Akalın, önceki akşam nbsp;Sahne İstanbul'da konser verdi. Doğumda aldığı kiloları henüz veremediği gözlenen Akalın'ı yakın dostu Özlem Yıldız da izledi. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akalın, ilginç açıklamalarda bulundu:


*Akalın, İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun yaptığı bir jesti anlattı: "Stüdyoya gittiğimde masanın üzerinde çiğ köfteleri gördüm. İdo 'Ben getirdim ama diyetteyim' dedi. Ben de acılı acılı yedim. Çiğ köftelere rağmen dün gece 500 gr. vermişim."


* Akalın, artık küstahça açıklamalar yapmayacağını da söyledi: "Güzel paralar kazanıyoruz. Geçen sene de çok fazla ödül aldım. 'Türkan' aldı başını gitti. Onun gibi bir şarkı 5-10 sene sonra gelir."


* Gülşen'e övgüler yağdıran Akalın, "Bu sene Gülşen'in senesi. Kadın hem söz yazıyor, hem müzik yapıyor, hem de söylüyor. Bu sene bütün ödülleri o toplar. Ben de onu alkışlarım" dedi.


* Kızı Hira'yı takip etmek için evine kamera sistemi yerleştiren şarkıcı, şöyle konuştu: "23 Nisan; hem doğum günüm, hem de evlilik yıldönümümüz. Bu nedenle kızımı basına tanıtmak istiyorum ama eşim (Okan Kurt) izin vermiyor."


* Doğum sonrası sol bacağında uyuşukluk oluştuğu gerekçesiyle doktoruna 300 bin liralık tazminat davası açtığı iddia edilen Akalın, "Dava açmayı düşünmüyorum. Çünkü kocam istemiyor" dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...