Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Selçuk, Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye giderse pişman olursunuz'

'Selçuk, Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye giderse pişman olursunuz'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Fener'i 1-0 yendiği karşılaşmada Selçuk İnan konuşuldu. Mehmet Demirkol, 'Selçuk, Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye giderse pişman olursunuz'

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği karşılaşmaya Selçuk İnan damga vurdu. Formasını ve kaptanlık pazubandını çıkartarak saha kenarına gelen Selçuk İnan ile teknik direktör Roberto Mancini arasında yaşananlar Türkiye'de gündeme oturdu.Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Mehmet Demirkol, "O formayı çıkartıyorsan, bir daha o formayı giymemen lazım, böyle bir şey olacak mı olmayacak, olmasın da zaten. Hareket hatalı. Ama konu Selçuk'un bu duruma gelmesi. Selçuk formayı fırlatmadı, çıkarttı ve Tugay'ın kucağına bıraktı. Selçuk'u bu raddeye getiren olayları sorgulamak gerekir. Abdullah Avcı, Hollanda maçında Selçuk'u 11'e koymadığı için A Milli Takım'dan ayrıldı. Selçuk'un bu oyun içerisinde neden oynayamadığını anlamak lazım. Geçen sene Hamit'i yuhaladınız bu sene 10 puan geri düştünüz, bu sezon da aynısını Selçuk'u yuhalıyorsunuz. Selçuk giderse 20 puan geriye düşersiniz, yapmayın! Selçuk, Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye giderse ağlarsınız, pişman olursunuz." dedi.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...