Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünya'dan Melo için ağır yorumlar! 'Provakatif Melo'

Dünya'dan Melo için ağır yorumlar! 'Provakatif Melo'

SPOR Haberleri

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbiye damgasını vuran Felipe Melo, dünya basınınca da ilginç yorumlarla anıldı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan gergin derbinin en çok tartışılan adamı Felipe Melo'nun hareketleri dünya basınında da yankı buldu. Brezilya basınından Estadao, Felipe Melo'nun 9. dakikada müthiş bir pas ve driplingle gole hazırlık yaptığını belirtti. Melo'nun Emre Belözoğlu'nun kartında dilini çıkardığını ve rakibini gösterdiğini belirten gazete, eliyle sahadan kovma işaretinin de nefret çektiğini belirtti. Ünlü Terra Brasil ise Melo'nun bir kırmızı karta sebebiyet verdiğini, kendisinin de kırmızı kart ögerek oyunu terkettiğini belirtti. Ayrıca, Melo'nun Emre'yi sahadan kovma işareti yaparak tepki çektiğini belirtti.
nbsp;Dünya'dan Melo için ağır yorumlar! 'Provakatif Melo'

En ilginç yorumu ise Hollanda'nın Telegraaf gazetesi yaptı. Telegraaf, Melo'nun fotoğrafını koyup "Provakatif Melo" başlığını atarak; "Melo, kendini daha fazla göstermeye çalışıyor. 30 yaşındaki Brezilyalı, 2010 Dünya Kupası'nda Hollanda'ya karşı kırmızı kart görmüştü. O maçta Melo, Robben'in dizine sert bir müdahale yapmıştı" denildi. Amerika kıtasının ünlü yayıncısı ABC, İspanyolca bölümünde maçı "Türk derbisi 16 sarı kart ve 2 kırmızı kart ile bitti" başlığıyla duyururken, Melo hakkında ağır ifadeler kullandı. Haberde; "Brezilyalı Melo, derbinin yıldızı oldu. Konuk ekipten Emre'nin kırmızı kart görmesinin ardından utanmazca güldü. Bu nbsp;tarz hareketler Melo için ilk değil. Serie A'da da 2009 yılında da en kötü oyuncu seçildi" ifadelerini kullandı. (sporx)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...