Merak edilen soruya villanın sahibi cevap verdi

Merak edilen soruya villanın sahibi cevap verdi

GÜNDEM Haberleri

3,5 yaşındaki Pamir'in cansız bedeninin bulunduğu villanın sahibi Hülagü Özcan ise yaşananlardan dolayı derin bir üzüntü içinde olduklarını söyledi.

Milliyet'e konuşan Özcan, Pamir'in cansız bedeninin bulunduğu havuzun kullanılmamasına rağmen dolu olmasına ilişkin, "Havuz boş bırakılamıyor. Açık ve dolu olmak zorunda tavsiye edilen de budur. Havuz dolu ve kirliydi. Fakat haftada bir temizlense de havuzun suyu hemen kirlenip simsiyah oluyor. Yönetmelikte de bahsedildiği gibi havuzun üstünün tenteyle kapatılması gibi bir durum yok. Böyle bir zorunluluk yok. Biz de böyle olacağını tahmin etmezdik çok üzgünüz. Biz 2009'a kadar orada oturduk. Aynı dönemlerde oturmadığımız için çok Dikdik ailesiyle tanışıklığımız yok. Kiracılarımız geçtiğimiz Kasım ayında evden çıktı. Eve yerleşme kararı alınca tadilata başladık. Bundan 1 ay önce bizim evde inşaat çalışması oldu. Ben de Serdar beyi arayarak inşaat sesi için özür dilemiştim. Serdar bey bana 'Biz sabaha karşı 05.00'de uyanıyoruz. Çocuğumuz var, çok erken kalkıyoruz. Bizim ev hareketli gürültünün önemi yok' demişti. Pamir'in buraya geldiği zaman bizim evde devam eden bir inşaat olmadığı için, işçi de yoktu. nbsp;Dün bu haberi aldıktan sonra akşam eşimle beraber Dikdik ailesini ziyaret ettik. Biz de böyle bir şey olmasını istemediğimiz için aile de bize tepkiyle yaklaşmadı. Yaşanılan olay çok acı" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...