Tayfun Korkut futbolcularını böyle korudu, işte o çirkin saldırı

Tayfun Korkut futbolcularını böyle korudu, işte o çirkin saldırı

SPOR Haberleri

Bundesliga kötü günler geçiren Hannover 96, dün oynanan ve derbi olarak nitelendirilen Braunschweig maçından 3-0 kaybetmesi taraftarını adeta çıldırttı.

Akşam saatlerinde kulüp otobüsüyle Braunschweig deplasmanından dönen Hannover 96 kafilesi stada geldiğinde, yenilgiyi hazmedemeyen yüzlerce taraftarın tepkisiyle karşılaştı. Adeta gözü dönmüş taraftarların stat önünde toplanan oyunculara, yumurta, havai fişek ve şişeler attığı belirtildi. Alman spor basınının geniş yer verdiği taraftar tepkisini dindirebilmek için stat çevresine gelen yüzlerce polis, tomalarla su sıkmak zorunda kaldığı belirtildi. Atlı, köpekli polislerin bir saat boyunca stat çevresini adeta savaş alanına çeviren Hannover 96 taraftarını sakinleştirmek için, bir saat boyunca mücadele ettiği belirtildi.

TAYFUN KORKUT TELÖRGÜLERİNE ÇIKARAK OYUNCULARINI KORUMAYA ÇALIŞTI

Gözü dönmüş taraftarlardan oyuncularını kollamaya çalışan Hannover 96 Teknik Direktörü Tayfun Korkut, stat çevresindeki tel örgülerin üstüne çıkarak megafonla taraftarları yatıştırma çabası ile ilginç görüntüler verirken, taraftarların oyunculara fırlattığı yabancı maddelerle de büyük bir tehlike atlattığı kaydedildi. Hannover 96'da görev yaptığı 12 maçta takımına 11 puan kazandirabilen genç teknik adam zor günler geçirirken, gelecek cumartesi zorlu bir maça çıkacak. Hannover 96'yi kendisinden önce çalıştıran Mirko Slomka'nın yeni takımı Hamburger SV ile sahasında karşı karşıya gelecek. Özellikle Hamburg ile oynanacak bu maçın sonucu, Tayfun Korkurt'un Hannover 96'da ki kaderini belirleyeceği yorumları yapılıyor.
(Skorer)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...