Denizli'de korkunç cinayet, çöp konteyneri yanında...

/ Kaynak: AA
Denizli'de korkunç cinayet, çöp konteyneri yanında...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Denizli'de başına aldığı darbe sonucu öldüğü belirlenen bir kişinin cesedi, çöp konteynerinin yanında battaniyeye sarılı halde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Kayıhan Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki çöp konteynerinin yanında battaniye sarılı halde yatan kişinin hareket etmediğini fark eden vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.Olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaptıkları incelemede Ahmet Cengiz (28) olduğu belirlenen kişinin baş bölgesine darbe aldığını ve öldüğünü tespit etti.Cengiz'in cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgunda kaldırıldı.Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde yaşadığı öğrenilen Ahmet Cengiz'in, dün Atatürk Stadı'nda Tekden Denizlispor ile TKİ Tavşanlı Linyitspor arasında oynanan PTT 1. Lig maçı sırasında sahaya girmesi nedeniyle gözaltına alındığı, karakola götürülerek ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.Polis, olayın failinin ya da faillerinin belirlenmesi için çöp konteynerinin bulunduğu bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...