Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hollanda'nın Türk yıldızından Galatasaray'a cevap

Hollanda'nın Türk yıldızından Galatasaray'a cevap

SPOR Haberleri

Hollanda'da Heerenveen forması altında fırtına gibi esmeye başlayan Bilal Başacıkoğlu, Galatasaray ve Beşiktaş hakkında açıklamalarda bulundu

Hafta sonunda PSV Eindhoven ile oynanan ve 3-0 kazanılan maçta adeta şov yapan Bilal için Galatasaray ve Beşiktaş, sezon başından bu yana nabız yokluyordu. Galatasaray'a olası transferi hakkında ilk kez konuşan Bilal, "Galatasaray'dan şu anda bir teklif almadım, bir teklif gelirse ayrılmayı düşünebilirim." dedi. Galatasaray'ın yanı sıra Beşiktaş'ın da ısrarlı bir şekilde takip ettiği Bilal için Manchester United'ın scout ekibinin de devrede olduğu ve oyuncunun kulübü Heerenveen'in de bu durumdan haberden olduğu belirtildi.
HEERENVEEN'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ
Bilal Başacıkoğlu'nun transferi ve geleceği hakkında konuşan Heerenveen Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Arriva, "Bilal bizim uzun bir süredir beraber olduğumuz ve yatırım yaptığımız bir oyuncu. Kendisi sadece Heerenveen'de değil Hollanda Milli Takımı'nda da gelecek vaad ediyor. Ara dönemde kendisi için bazı teklifler aldığımızın raporu bize ulaştı ancak şu anda ya da gelecek. Bilal için verilmiş bir kararımız yok" dedi.
FATİH TERİM DE TAKİP EDİYOR
Marco Van Basten'in Hollanda futboluna kazandırdığı Bilal Başacıkoğlu, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında Hollanda U18 ve Hollanda-19 takımlarının formasını giydi. Fatih Terim'in de yakından takip ettiği isimlerin başında gelen Bilal için Türkiye Futbol Federasyonu da ay-yıldızlı forma için resmi temaslara başladı.
Kaynak: Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...