Emre Belözoğlu ve Melo için kritik karar!

Emre Belözoğlu ve Melo için kritik karar!

SPOR Haberleri

Dev derbide kırmızı kart gören 2 isme, gözlemci raporları ve maç görüntüleri incelenerek ceza verilebileceği belirtiliyor.

Çıkan sarı ve kırmızı kartların rekor sayıda olduğu derbide hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'ye kötü haber gelebilir. Melo ile Emre'nin maç içinde yaşadıkları tartışmalar ve özellikle Melo'nun Emre'nin atılmasından sonra yaptığı hareketler yıldız oyuncunun PFDK'ya sevkine neden olabilir. Ayrıca koridorlarda yaşanan arbededen dolayı da ceza çıkma olasılığı yüksek.
nbsp;
Birbirlerini yaktılar nbsp;
Melo ve Emre'nin maçın başından beri birbirleriyle sert bir şekilde ikili mücadeleye girmesi oyundan atılmalarına sebep oldu. Bunun yanı sıra TFF'den gelen haberlere göre iki yıldız için gözlemci raporları ve maç görüntüleri incelenerek ceza verilebileceği belirtiliyor. Maç başından bu yana birbirilerini tahrik eden futbolculardan Melo özellikle Emre'nin atılmasından sonra yaptığı hareketler ve hakeme yaptığı el hareketi sebebiyle ceza alabilir. Ayrıca Melo'nun yaptığı hareketler tahrik unsuru içeriyorsa PFDK'nın görüntüleri incelenmeksizin Melo için ceza verebileceği aktarıldı. (Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...