Bunu yapmak artık yasaklanıyor!

Bunu yapmak artık yasaklanıyor!

DÜNYA Haberleri

Ellen DeGeneres'in Oscar ödül töreni sırasında çektiği selfie pozu sonrası tüm dünyaya hızla yayılan selfie akımının Beyaz Saray'da yasaklanıyor.

ABD Başkanı Barack Obama ile 'selfie' çekip bu fotoğrafı sosyal medyada paylaşan beyzbol oyuncusu David Ortiz'in bir telefon üreticisi firmayla reklam anlaşması imzalamış olduğunun ortaya çıkması, Beyaz Saray'ı harekete geçirdi.
TAMAMEN YASAKLANABİLİR'
Gelecekte Başkan'la 'selfie' çektirmeye izin verilmeyebileceğini belirten yetkililer, Beyaz Saray'da da 'selfie'nin tamamen yasaklanabileceğinin sinyalini verdi. nbsp;CBS televizyon kanalında "Face The Nation" adlı programa katılan Beyaz Saray Kıdemli Danışmanı Dan Pfeiffer, Ortiz'in reklam anlaşması bulunduğunu öğrendikten sonra, oyuncunun geçen Çarşamba günü Başkan'la çekip yayınladığı 'selfie' ile ilgili olarak Koreli şirketi uyardıklarını açıkladı.
'BU SELFIE HEPSİNİN SONU OLABİLİR'
ABD Başkanı'nın söz konusu 'selfie'nin reklam amaçlı çekildiğinden tamamen habersiz olduğunun altını çizen Pfeiffer, "Obama elbette çekilen fotoğrafın reklam olduğundan habersizdi. Belki de bu 'selfie' tüm 'selfie'lerin sonu olabilir. Konuyu avukatlarımıza devrettik" dedi.Başkan Obama, geçen Aralık'ta da Nelson Mandela'nın cenaze töreninde İngiltere Başbakanı David Cameron ve Danimarka Başbakanı Helle Thorning-Schmidt ile bir 'selfie' çektirerek dikkat çekmişti.
VATAN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...