Faturasını ödemeyen kiracısını hastanelik etti

/ Kaynak: İHA
Faturasını ödemeyen kiracısını hastanelik etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Feriköy'de, daha önceden kiracı olarak yaşadığı evin elektrik faturasını ödemeyen bir kadını, ev sahibi kadın kafasından yaralayarak hastanelik etti.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 11.30 sıralarında Feriköy Paşa Mahallesi Çeşme 1 Sokak'taki 5 katlı bir binada meydana geldi. İddiaya göre, ev sahibiyle karşıklı binalarda oturan kiracı Sevil Baş (62), daha önceden yaşadığı evden çıktıktan sonra evin elektrik faturasını ödemedi. Bunun üzerine Şaziye Aslan da, Baş'ın evine giderek elektrik faturasını ödemesi için teklifte bulundu. Baş'ın ödemeyeceğini belirtmesi üzerine iki kadın arasında sözlü tartışma başladı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönen tartışmada Şaziye Aslan, kiracısı Sevil Baş'ın kafasına sopayla vurarak yaraladı. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Baş, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sevil Baş'ın durumunun iyi olduğunu öğrenildi. nbsp;Murat isimli bir görgü tanığı ise, "Sevil hanım Şaziye hanımın kiracısıdır. Elektrik faturası yüzünden aralarında kavga çıktı. Sevil hanıma evden çıktı. Taşındıktan sonra 'kalan faturaları' öde demiş. Sonra oda 'ben ödemem' falan demiş. Sonra birbirlerine küfür ettiler daha sonra olay büyüdü" dedi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...