Arsenal'den transfer sürprizi!

Arsenal'den transfer sürprizi!

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'in Paris Saint Germain'de forma giyen İtalyan orta saha oyuncusu Marco Verratti'ye göz dikti.

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'in Paris Saint Germain'de forma giyen İtalyan orta saha oyuncusu Marco Verratti'yi renklerini bağlamak istediği kaydedildi. İngiliz ve İtalyan basınlarında çıkan haberlere göre Paris Saint Germain teknik direktörü Laurent Blanc'ın da kadrodaki genişlikten dolayı bu transfere onay verebileceği aktarıldı. 21 yaşındaki İtalyan yıldızı özellikle Arsene Wenger'in kadrosunda görmeyi çok istediğinin altı çizilirken Marco Verratti'nin de Premier Lig deneyimi yaşamak istediği vurgulandı. Geçen sezonun başında İtalyan ekibi Pescara'dan 12 milyon euroya transfer edilen Marco Verratti, Paris ekibinde toplam 76 maçta forma giyerken gol sevinci yaşayamadı. Paris Saint Germain'in Marco Verratti için en az 20 milyon euro bedel isteyeceği ifade edildi. sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...