Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muğla'daki dehşetin korkunç perde arkası, 9 bıçak darbesiyle...

/ Kaynak: İHA
Muğla'daki dehşetin korkunç perde arkası, 9 bıçak darbesiyle...

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, tartıştığı türk eşi tarafından öldürülen Amerikalı kadının cinayetinde korkunç perde arkası, son gelişme...

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, tartıştığı Türk eşi modacı İ.B.S. (37) tarafından bıçaklanarak öldürülen ABD'li Esther Gıovanna Parker Sengir'in (39) otopsisi tamamlandı. Kadının boğaz, karın ve göğsüne aldığı 9 bıçak darbesiyle kan kaybından öldüğü belirlendi.Bir çocuk babası İ.B.S., Gümüşlük Mahallesi Özgüvendik Sokak'taki iki hafta önce kiralayıp yerleştikleri villada, geçen Cumartesi akşamı eşi Esther Gıovanna Parker Sengir ile akşam yemeği yiyip, içki içti. Gecenin ilerleyen saatlerinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle genç çift arasında tartışma çıktı. İddiaya göre saat 00.30 sıralarında, masadaki ekmek bıçağını alan İ.B.S., öğretmen olan eşini, bir yaşındaki oğullarının da evde bulunduğu sırada defalarca bıçakladı. Aşırı kan kaybettiği belirlenen Sengir, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Olayın ardından bayıldığı öne sürülen İ.B.S, sabah evlerine gelen kızkardeşinin zili çalmasıyla kendine geldi. Jandarmayı arayan İ.B.S. durumu anlatıp, teslim oldu. İ.B.S., jandarmadaki ifadesinde, "Yemekte tartıştık. İkimiz de alkollüydük. Kızıp, bana tabak ve bardakları fırlatıp, küfür etmeye başladı. Ben de masadaki ekmek bıçağını alıp, korkutmak için rastgele savurdum. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi. Kadının cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken İ.B.S., tutuklandı. Çiftin 1 yaşındaki oğulları ise yakınlarına teslim edildi.
Genç kadının bugün yapılan otopsisinde boğazı, karnı ve göğsüne isabet eden toplam 9 bıçak darbesiyle aşırı kan kaybından yaşamını yitirdiği belirlendi. Henüz yakınlarının cenazesini almaya gelmediği ABD'li kadının ne zaman ve nerede toprağa verileceği öğrenilemedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...