Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan Volkan'a ağır sözler: Haddini bilecek

Galatasaray'dan Volkan'a ağır sözler: Haddini bilecek

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ergün, Volkan Demirel'in derbi sonrası yaptığı açıklamaları ağır bir dille eleştirdi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ergün, "Derbide olayların maçın önüne geçmesi için özel bir çaba vardı, onun için gergin geçti. Bu, Galatasaray'ın galibiyetine gölge düşürmek için sahneye konulan beceriksizce bir oyundan ibarettir. Yaptığı hareketlerden dolayı önce Emre'ye tepki gösterilmeli, ondan sonra isterseniz Melo'yu kınayabilirsiniz. Volkan Demirel aklının ermediği konularda ahkam kesmeyecek, haddini bilecek" dedi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri derbide yaşanan olayların maçın önüne geçmesi için çalışıldığını savunarak, "Bu, Galatasaray'ın galibiyetine gölge düşürmek için sahneye konulan beceriksizce bir oyundan ibarettir" dedi.

"Melo'nun değil, Emre'nin olayı vardı"

Şükrü Ergün, karşılaşmada Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun gördüğü kırmızı karttan sonra futbolcuları Felipe Melo'nun gösterdiği tepkinin sportmence olmadığını, ancak yeşil sahalarda benzer olayların yaşandığını anlatarak, şunları kaydetti: "Bence orada Melo'nun olayı değil, Emre'nin olayı vardı. Kırmızı kartı gören Emre'ydi. Yaptığı hareketlerden dolayı önce Emre'ye tepki gösterilmeli, ondan sonra isterseniz Melo'yu kınayabilirsiniz. Ama bu yeşil sahalarda görmediğimiz hareketler değil. Biri kırmızı kart gördükten sonra karşıdaki futbolcu 'hadi çık dışarıya' diye hareket yapıyor. Sportmence olduğu pek söylenemese de oluyor. Ancak maçın geneline baktığımızda karşı takımın kalecisinden başlayarak sportmenlik dışı hareketlerin hepsini saymamız lazım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...