Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor'da şok! Adada tekme tokat kavga!

Survivor'da şok! Adada tekme tokat kavga!

MAGAZİN Haberleri

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında inanılmaz olaylar yaşandı. Yarışmacıların kavgası bir ismin diskalifiye edilmesine sebep oldu.

Survivor'da bu akşam yine herkesi ekrana kilitledi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı, ekibinden bir ismi yazarak halk oylamasına bıraktı. Yarışmacılardan en fazla oyu alan Mert elemeye kalan ilk isim oldu. Ancak gönüllüler takımında herkesi çok üzecek bir olay yaşandı. nbsp;Yarışmacılardan Sahra ve Berna arasında çıkan tartışma fiziksel saldırıya geçince, Acun Ilıcalı bu durumun güvenlik sorunu yaşatacağından ve Survivor kurallarına göre suçlu olduğu kabul edilen nbsp;Berna adadan diskalifiye edildi. Halk oylamasında sonucunda gönüllülerden en çok oy alan isim Yiğit oldu. Berna'nın adadan ayrılması sebebiyle bu hafta yarışmada elenen bir isim olmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...