Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Selçuk'un derbideki isyanının sebebi belli oldu! O tepki...

Selçuk'un derbideki isyanının sebebi belli oldu! O tepki...

SPOR Haberleri

'Mancini ile hiçbir problemim yok. Haftalardır taraftarımızın protestolarıyla karşılaşıyorum. F.Bahçe maçında bunun patlamasını yaşadım' dediği öğrenildi.

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinden zaferle ayrıldı ama Selçuk İnan'ın karşılaşmanın 85. dakikasında oyundan çıkarken gösterdiği tepki gündemin bir numaralı maddesi oldu. Teknik Direktör Roberto Mancini, sakatlanan ve saha kenarına gelmek isteyen Selçuk'a "Geri dön" demiş, yıldız oyuncu 2 dakika daha oynadıktan sonra değişiklik gerçekleşmişti. Selçuk daha sonra sinirli bir şekilde formasını çıkarıp direkt olarak soyunma odasına gitmişti. Maç sonunda takımı beklemeden kendi aracıyla ayrılan Selçuk'a, yardımcı antrenör Tugay Kemiroğlu'nun da isteğiyle Burak Yılmaz sahip çıktı. Golcü oyuncu, Selçuk'un evinde kalırken ona moral aşılayıp destek verdi. Yıldız oyuncunun bu isyanının, İtalyan teknik adama değil taraftara olduğu ortaya çıktı.


AYSAL: CEZA VERMEYECEĞİZ


Olayın kahramanı Selçuk İnan'ın yakın çevresine, oyundan çıkarken gösterdiği tepkinin hedefinde kesinlikle Teknik Direktör Mancini'nin olmadığı söylediği öğrenildi. Yıldız oyuncunun, "Hocamla yaşadığım bir tartışma yok. Haftalardır takımın kaybettiği puanlardan ben sorumlu tutuluyorum. Her attığım yanlış pas sonrasında tribünlerden protestolar yükseliyor, ıslıklanıyorum. Haftalardır üzerimde bir baskı oluştu ve duygusal bir patlama yaşadım. Bu derbiye özel değildi" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Selçuk'un yakın dostlarına "Galatasaray'da yoluna devam edeceğim ve idmanlara çıkarak takıma katkı sağlamak için elinden geleceğini yapacağım" dediği de belirtildi. Bu arada Teknik Direktör Mancini, Selçuk'un üzerinde baskı olduğunu ve bu nedenle böyle davrandığını Başkan Ünal Aysal'a söyledi. Aysal da bunun üzerine "Selçuk'a ceza vermeyeceğiz" açıklamasında bulundu.


Bahadır ÇOKİŞLER / ÖZEL HABER
TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...