Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Bülent Yıldırım'ın derbi notu!

İşte Bülent Yıldırım'ın derbi notu!

SPOR Haberleri

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yönetimiyle eleştiri oklarını üzerine çeken hakem Bülent Yıldırım'ın bu maçtakinotunun 8.1 olduğu öğrenildi.

Fenerbahçeli oyunculara 1 kırmızı 8 sarı, Galatasaraylı futbolculara ise 1 kırmızı 4 sarı kart gösteren FIFA kokartlı hakeme, gözlemcisi Hasan Ceylan'ın 8.1 verdiği kaydedildi. Özellikle sarı-lacivertli takımın tepkilerine maruz kalan Bülent Yıldırım'a verilen notun değerlendirmesi ise, "Hakem kontrolü elinde tuttu. Ancak iyileştirilmesi gereken önemli alanlar var" şeklinde ifade edildi.
Gözlemci Ceylan'ın maçta "siyah-beyaz" hata yapmadığı için Yıldırım'a bu notu verdiği, kart uygulamalarında standardı yakalayamamasının notunun düşmesine neden olduğu kaydedildi. Hasan Ceylan'ın, "Maçın başında daha sert önlemler alarak gerilimin yükselmesini önleyebilirdi" uyarısında da bulunduğu belirtildi. Gözlemcinin, Emre'nin atıldığı pozisyon sonrası Melo'nun yaptığı hareketlerin ihtar, yani sarı kartla cezalandırılması görüşünü Yıldırım ile paşlaştığı da ifade edildi. (milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...