Berna Survivor'dan diskalifiye edildi (Survivor Berna)

Berna Survivor'dan diskalifiye edildi (Survivor Berna)

YAŞAM Haberleri

Survivor'ın son bölümünde rakibine yaptığı hareketten dolayı yarışmadan diskalifiye edildi. Survivor Berna kimdir?

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında inanılmaz olaylar yaşandı. Yarışmacıların kavgası bir ismin diskalifiye edilmesine sebep oldu.Survivor'ın son bölümünde rakibine yaptığı hareketten dolayı yarışmadan diskalifiye edilen Berna Canbeldek kimdir? Survivor Berna kimdir(Biyografisi) Survivor'da gönüllüler takımında yarışan nbsp;Berna Canbeldek kimdir?Berna Canbeldek hakkında tüm bilgileri sizler için derledik. Acun Ilıcalının reytingleri alt üst eden yarışma programı Survivor yeni yarışmacılarının tamamı belli oldu. İşte Survivor Gönüllüler yeni yarışmacısı Yetenek Sizsiniz'den Berna Canbeldek dikkat çeken isimlerden.Berna Canbeldek Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarışan bir yarışmacıdır. Türkiye'den Almanya'ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin'de yaşamaktadır. Berna Canbeldek, 2012-2013 yılları arasında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 4. sezon "Yetenek sizsiniz" yarışmasına da katılmıştır.Küçük yaşlardan bu yana dansa ve dans etmeye meraklı ve boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilodur.2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Berna Canbeldek de "gönüllüler" takımında yarışıyordu.(Milliyet)

Survivor'da dün akşam yine herkesi ekrana kilitledi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı, ekibinden bir ismi yazarak halk oylamasına bıraktı. Yarışmacılardan en fazla oyu alan Mert elemeye kalan ilk isim oldu. Ancak gönüllüler takımında herkesi çok üzecek bir olay yaşandı. nbsp;Yarışmacılardan Sahra ve Berna arasında çıkan tartışma fiziksel saldırıya geçince, Acun Ilıcalı bu durumun güvenlik sorunu yaşatacağından ve Survivor kurallarına göre suçlu olduğu kabul edilen nbsp;Berna adadan diskalifiye edildi. Halk oylamasında sonucunda gönüllülerden en çok oy alan isim Yiğit oldu. Berna'nın adadan ayrılması sebebiyle bu hafta yarışmada elenen bir isim olmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...