Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersun Yanal: Üzülme Selçuk sana kapımız açık

Ersun Yanal: Üzülme Selçuk sana kapımız açık

SPOR Haberleri

Derbinin ardından tek başına stattan ayrılan Selçuk İnan'a sürpriz bir telefon geldi.

Yıldız futbolcunun kariyerinde çok önemli yeri olan Ersun Yanal, "Sakın üzülme Selçuk. Sen büyük bir futbolcusun. Kapımız da sana her zaman açık" dedi. nbsp;Cimbom derbiden zaferle çıktı fakat gündemin ilk maddesi Selçuk İnan... Arena'daki olaylı maçta teknik direktör Mancini ve taraftarlarla gerilim yaşayan milli futbolcu, oyundan çıktıktan sonra formasını yedek kulübesine bırakmış, stadı da herkesten önce tek başına terketmişti. Bu sezon gösterdiği performansla Galatasaraylı taraftarların sırtını döndüğü Selçuk İnan'ın maç sonrasında çok sürpriz bir kişiden destek aldığı ortaya çıktı. Milli futbolcuyu arayan bu kişi, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal... Tecrübeli hocanın maçın bitişinin ardından önce Galatasaray soyunma odasının kapısına giderek Selçuk'u aradığı, milli futbolcunun stattan ayrıldığını öğrenince de telefonla konuştuğu belirlendi. Ersun Yanal'ın Selçuk'a, "Sakın üzülme. Sen büyük bir futbolcusun. Zor günleri atlatmasını bilirsin" dediği öğrenildi.
MANİSA VE TRABZON'DA TRANSFER ETMİŞTİ!
Ersun Yanal'ın ayrıca, "Bir abin, hocan olarak her zaman yanındayım. Fenerbahçe'nin de kapısı her zaman sana açıktır" ifadesini kullandığı ifade edildi. Bu sözlere teşekkür ederek karşılık veren Selçuk İnan'ın hayatında Ersun Yanal'ın çok özel bir yeri var...
Yanal, 2006 yılında Manisa'yı çalıştırırken yıldız futbolcuyu transfer etmişti. 2008'de ise Selçuk'u bu kez Trabzonspor'a almıştı. Bu nedenle Selçuk'un kariyerinin şekillenmesinde Yanal büyük pay sahibi.
TAKVİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...