Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yağmur Atacan silahlı saldırı sonrası ne dedi?

/ Kaynak: İHA
Yağmur Atacan silahlı saldırı sonrası ne dedi?

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Yağmur Atacan arabasına yapılan silahlı saldırının ardından emniyete ifade verdi, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Atacan ne dedi?

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan'ın silahlı saldırıya uğramasına ilişkin dün akşam Atacan'ın emniyetteki işlemi bitti.Yaklaşık 3 saat Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde ifadesine başvurulan Yağmur Atacan, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Atacan, Eşi Pınar Altuğ ile geldiği ilçe emniyet müdürlüğünden araçlarına binerek ayrıldı.Dizi film oyuncusu Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan, Etiler'de otomobili ile seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı.Dizi film oyuncusu Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan, Etiler'de otomobili ile seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. Atacan'ın yara almadığı saldırının ardından olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN YAĞMUR ATACAN EMNİYETTE İFADE VERDİ

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan'ın silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Atacan'ın saldırıya ilişkin emniyette ifadesi alınırken, kaçan kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Olay, Etiler Ülgen Sokak üzerinde saat 15.30'da meydana geldi. İddiaya göre, Yağmur Atacan otomobiline bindikten kısa bir süre sonra hareket halindeki bir motosikletten silahla ateş açıldı. Saldırının ardından motosikletli kişi ya da kişiler hızla uzaklaşırken, Atacan saldırıdan yara almadan kurtuldu. Yağmur Atacan'ın otomobiline denk gelen kurşunun ön sol camından girip arka sağ camdan çıktığı tespit edildi.

OLAY YERİ İNCELEME EKİPLERİ İNCELEME BAŞLATTI

Yapılan ihbarın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Ardından Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri otomobil ve çevresinde inceleme çalışması başlattı. Yapılan tespitlerin ardından şüpheli bir kişi ifade işlemleri için emniyete götürüldü. Olayla bir bağlantısı olmadığı anlaşılan şahıs daha sonra serbest bırakıldı.

YAĞMUR ATACAN SALDIRIYA İLİŞKİN İFADE VERİDİ

Yapılan silahlı saldırıda şans eseri yara almadan kurtulan Yağmur Atacan, polis ekiplerinin davetiyle emniyete gelerek ifade verdi. Kaçan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...