HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kıvanç Tatlıtuğ hakkında şok iddia!

Kaynak:
Kıvanç Tatlıtuğ hakkında şok iddia!

MAGAZİN Haberleri  / 

Kıvanç Tatlıtuğ hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Tatlıtuğ tükenmişlik sendromuna yakalandı ve psikoloğun yolunu tuttu.

Hepimizin Meryem Uzerli yakalanınca öğrendiği "tükenmişlik sendromu hastalığı", magazin dünyasında hızla yayılıyor. Önceki günlerde Mazhar Alanson'un da yakalandığı bu rahatsızlık; Kıvanç Tatlıtuğ'u da vurdu. Şok iddiaya göre; yakışıklı oyuncu, bir süre önce "Hiçbir şey ve hiçbir yer beni mutlu etmiyor" diyerek rahatsızlığını fark etti. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ, ilk başlarda bunu önemsemedi.


UYKU SORUNU DA YAŞIYOR! nbsp;
Ancak ünlü oyuncu, psikolojik sorunlarının daha da artmasıyla soluğu psikologda aldı. Tatlıtuğ'un; yoğun tempo yüzünden tükenmişlik sendromuna yakalandığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda da çektiği uyku problemleri nedeniyle soluğu bir sağlık merkezinde alan Kıvanç Tatlıtuğ'a 'uyku apnesi' teşhisi konulmuştu. Uzmanlar da 'tükenmişlik sendromu' hastalığının belirtilerinden birinin de uyku sorunları olduğunu açıkladı.


YOĞUN TEMPO HASTA ETTİ
18 kilo verdiği 'Kelebeğin Rüyası'ndaki rolünü bitirir bitirmez yeni dizisinin çekimlerine başlayan Kıvanç Tatlıtuğ'un psikolojisi, bu tempoyu kaldırmadı.
Kaynak: Takvim

MAGAZİN
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...