Twitter, Cover'ı satın aldı!

Twitter, Cover'ı satın aldı!

TEKNOLOJİ Haberleri

Twitter ani bir kararla akıllı kilit ekranı uygulaması Cover'ı satın aldı. Firmalar satın alma anlaşmasını doğruladı fakat finansal detayları açıklamadı.

Cover, satın almayı Twitter hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Twitter, "Cover Twitter'a katılıyor! Android'in geleceği ve sıradaki şeyler için heyecanlıyız" diyen Cover'a yanıt vererek hoşgeldiniz dedi.


Cover, 2013 yılında eski Google çalışanları tarafından kuruldu. Satın alma ile ilgili yazılı bir açıklama yapan kurucular, "Cover'ı bir yıl önce kurduk çünkü iki şeye inanıyorduk: Ceplerimizde taşıdığımız süper bilgisayarların henüz açığa çıkarılmamış potansiyeline ve Android'in muazzam gücüne."


Cover'ın en büyük yeteneği, kullanıcısını tanıyarak, onun sürekli olarak kullandığı altı uygulamayı ana sayfada tutması. Onu değerli kılan yanı ise bu uygulamaları yaptığın şeylere ve bulunduğun konuma göre seçmesi. Mesela işe giderken, nbsp;Spotify ve Google Haritalar bu uygulamalar arasında oluyor, evde oturuyorsan da Flipboard, Digg veya Feedly gibileri.


Geçtiğimiz ekim ayında indirilmeye sunulan uygulama yüzbinlerce insan tarafından kullanılıyor.


"Twitter Cover'ı beğendi ve onun olağanüstü potansiyeline inanıyor" diyen Cover şöyle devam etti: "Akıllı telefonların daha da akıllı, kullanışlı ve bağlamsal olabileceği vizyonumuzu bizimle paylaşıyorlar. Birlikte bunu gerçekleştireceğiz."


Cover uygulaması şu an için Google Play'de yer almaya ve kullanıcılar tarafından indirilmeye devam edecek fakat bu durum gelecekte Twitter'ın planları doğrultusunda değişebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...