Henüz 7 aylık evliydi, başına kalas düştü öldü

/ Kaynak: DHA
Henüz 7 aylık evliydi, başına kalas düştü öldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmir'de kendi işyerinde yük asansöründen başına kalas düşen 7 aylık evli 25 yaşındaki Abdullah Ömer Süllü, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, dün saat 13.00 sırlarında, 625 sokak numara 1'deki işyerinde meydana geldi. Abdullah Ömer Süllü'ye ait olan, inşaat malzemeleri satılan işyerinini ikinci katına malzeme çıkartmak için yük asansörü ile taşıma yapılmaya başlandı. Bu sırada düşen bir kalas, işyeri sahibi Süllü'nün başına çarptı. Ağır yaralanan Süllü çevredekilerin haber vermesiyle gelen ambulansla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Abdullah Ömer Süllü'nün 7 ay önce evlendiği ve olaydan bir gün önce yakın zamanda doğacak çocuğunun kıyafetlerini sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı görüldü. nbsp;
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...