Survivor'da şok! Berna diskalifiye edildi

Survivor'da şok! Berna diskalifiye edildi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında yaşananlar dün geceye adeta damgasını vurdu. Gönüllüler takımında tekme tokat kavga yaşandı ve üzücü ayrılık oldu

Günüllüler adasındaki bayan yarışmacıların kavgası şöyle gerçekleşti; Önce sözlü atışmalarla başlayan tartışma Berna'nın Sahra'ya vurmasıyla daha da alevlendi. Tartışmanın ilerleyen anlarında Berna daha da ileri giderek takım arkadaşı Sahra'ya tekme atınca adada ortalık karıştı. Olaylar sırasında soğuk kanlı davranan Sahra tartışmadan karlı çıkan taraf oldu.




ACUN ILICALI BERNA İÇİN KARARI AÇIKLADI
Survivor Berna gönüllüler takımındaki arkadaşı Sahra'nın eline vurdu daha sonra tekme attı. Adada yaşanan şiddetli kavganın ardından güzel yarışmacı diskalifiye edildi. Acun Ilıcalı bu olaylar sonrası açıklama yaptı. Acun Ilıcalı'nın Survivor Berna hakkındaki sözleri. Survivor Berna ile takım arkadaşı Sahra arasında tartışma yaşandı. Tartışma büyüyünce sinirlerine hakim olamayan Berna Sahra'ya vurdu ve tekme attı. Acun Ilıcalı duruma el koydu ve Berna'yı yarışmadan gönderdi.Acun Ilıcalı olaylar sonrasında açıklama yaptı. Ilıcalı Berna'yı çok sevdiklerini ancak adada güvenliğin çok önemli olduğunu söyledi. Takım arkadaşlarıyla görüştüklerini ileride daha büyük bir kavga yaşanmasından korkulduğunu belirtti.Survivor Berna, Sahra'ya yaptığı agresif tavırları nedeniyle yarışmadan diskalifiye edildi.Sahra ve Berna arasında sözlü başlayan tartışma yerini fiziksel temasa bıraktı. Önce eliyle arkadaşına vuran Berna daha sonra tekme atararak tartışmayı alevledi. Berna yarışmadan atıldı




ADADA BAŞKA ELENEN OLMADI
Halk oylaması ile en çok oyu alan yarışmacı Yiğit oldu. Berna adadan diskalifiye edildiği için gönüllülerde başka elenen olmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...