Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin biletleri satışa çıkıyor

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin biletleri satışa çıkıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin biletleri 10 Nisan Perşembe günü satışa çıkacak.

Beşiktaş Kulübü tarafından daha önce 8 Nisan'da satışa çıkacağı duyurulan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin biletleri 10 Nisan Perşembe günü satışa sunulacak. Taraftarlar, 10 Nisan saat Perşembe saat 21.00'den itibaren biletlerini, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından e-bilet uygulaması kapsamında stadyumlara girişte zorunlu hale getirilen Passolig kartlarına yükletebilecek. Passolig kartı olmayan taraftarlarlar stada giremeyecek. Kombine sahibi taraftarlar ise bu sezon sonuna kadar mevcut kombineleri ile müsabakaları izleyebilecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 20 Nisan Pazar günü saat 19.00'da oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin bilet fiyatları ise şu şekilde: nbsp;
Kale Arkası: 40 TL nbsp;
Doğu Tribünü: 80 TL nbsp;
Batı Tribünü: 120 TL nbsp;
VIP Tribün: 240 TL nbsp;
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...