Ablasıyla tartışan eniştesini bıçaklayarak öldürdü

/ Kaynak: DHA
Ablasıyla tartışan eniştesini bıçaklayarak öldürdü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi'nde, 18 yaşındaki Turgay Arslan, ablasıyla tartışan eniştesi 26 yaşındaki Resul Yılmaz'ı bıçaklayarak öldürdü.

Turgay Arslan ile kavgaya karışan babası 40 yaşındaki Metin Arslan jandarma tarafından gözaltına alındı.Olay, gece merkez Yıldırım İlçesi Değirmenönü Mahallesi'nde meydana geldi. İnşaat işçisi Resul Yılmaz ile bir yıl önce evlendiği eşi Sema Yılmaz gece henüz nedeni belirlenemeyen sebepten tartıştı. Tartışmanın ardından Sema Yılmaz, babası Metin ve kardeşi Turgay Arslan'ı çağırdı. Baba ile kardeşin de gelmesiyle büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Turgay Arslan mutfaktan aldığı bıçakla eniştesi Resul Yılmaz'ı kalbinden bıçakladı. Komşuları tarafından çağırılan ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan Resul Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri baba Metin Arslan ve oğlu Turgay Arslan'ı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...