Arda Turan'dan Selçuk İnan'a telefon!

Arda Turan'dan Selçuk İnan'a telefon!

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Selçuk İnan taraftarlar ve Mancini arasında yaşanan olaylar geceye damgasını vurmuştu. İnan'a bir destekte Arda Turan'dan geldi.

Selçuk İnan ile taraftarlar ve Mancini üçgeni arasında yaşanan olaylar derbiye damgasını vururken, oyundan çıkarken formasını çıkarıp yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu'na veren Selçuk İnan'a destek üstüne destek yağıyor. Maçtan sonra kimseyle konuşmayan ve stattan ayrılarak evinin yolunu tutan Selçuk'a gece yarısı telefonla ulaşan Arda'nın, G.Saray'a transferinde büyük rol oynadığı can dostuna moral verdiği ve bazı tavsiyelerde bulunduğu öğrenildi. Arda'nın, aynı olayların geçmişte kendisinin başına geldiğini de hatırlatıp, "Şimdi çok kızgınsın, biliyorum. Ama G.Saray'dan ayrılmayı bir an olsun aklından bile geçirme. Bunlar gelir, geçer. Gerçek G.Saray taraftarı, mutlaka sana sahip çıkacaktır. Kendini boş yere üzme. O parçalı forma, sana çok yakışıyor" diyerek destek olduğu ifade edildi. HABERTÜRK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...