Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demirören açıkladı: Ceza veremeyiz!

Demirören açıkladı: Ceza veremeyiz!

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, uzun süreli suskunluğunu bozarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Beyaz TV'nin konuğu oldu. nbsp;FANATİK gazetesinde yer alan habere göre, Demimören, Galatasaray-Fenerbahçe derbisindeFelipe Melo'nun olay olan hareketlerinden, şike davasına kadar bir çok soruyu yanıtladı. nbsp;


İşte Demirören'in konuşmalarından satırbaşları:


"Felipe Melo'nun hareketine çok üzüldüm, hareketi doğru değil. Galatasaray, Beşiktaş'ın Nouma kararını emsal olarak almalı. Beşiktaş'ın Nouma'ya yaptığını, Galatasaray da Melo'ya yapmalı. Emre Belözoğlu'nun yaptığı hareketler de bir milli futbolcu olarak ona yakışmadı, onu da söylemeliyim. Ama Melo'ya bizim yönetim olarak ceza verme lüksümüz yok. Görüntüden gidersek sahada oyuncu kalmaz. Benim her başkanla diyalogum çok iyi. Ünal Aysal ile ailecek de görüşüyoruz. Ünal Aysal, karakteri ve olgunluğuyla bunları düşünebilecek bir insan. Bu değerlendirmeleri yaparken taraftarları da düşünecek. Hem Galatasaray'a hem de yönetime yakışacak kararları alacaklardır diye düşünüyorum."


"SELÇUK GERİLİMİ"


"Ben ona bir şey söyleyemem. Galatasaray'ın kaptanı. Selçuk gibi oyuncular kolay yetişmiyor. Bunları kaybetmek çok kolay ama kazanmak çok zor. Selçuk olgunluğu ve kişiliğiyle iyi bir oyuncu. Hatası varsa özür diler. O olgunlukta birisi. "Şike olaylarını tamamen kapattık. Ben zamanında Sadri Şener'e de söyledim, haklı görülürseniz kupayı alırsınız dedim. UEFA'nın kulüplerle olan davası tamamen kapandı. Ama kişilerle olan dava devam ediyor."


"YABANCI KURALI"


"Bir kulüp başkanının sözü mü kağıdı imzalaması mı önemlidir? Dünyanın her yerinde söz önemlidir. Ben bu kararı başkanların ağzından çıkan sözle aldım. Bana bir kulübün başkanı bunu istiyorum derse imza atması mı gerekir. Biz o kararı ağızlarından çıkan söze göre aldık. Biz yabancı kuralını 5 olarak açıkladık. Artısı yok. TFF Türkiye'nin en büyük kurumudur her sene karar değişemez ki. Ben bir dönem düşsün, bir dönem yükselsin dedim. Ben yaptığım hatayı gördüm bu doğru değil dedim. Önümüzdeki 15-16 kulüpten yazı geldi. Detayını bilmiyorum. Biz bu rakamları kulüplerimizi talepleriyle aldık. Ben isim vermiyorum. TFF bir kurumdur, bu ortak karardır."


FATİH TERİM'İN MİLLİ TAKIM'A GİTMESİ


"Fatih Hoca'nın Türkiye'deki değerini tartışılamaz. Ben de bu değeri isterim, her kulüp ister. 4 maç konuştuk, ileriye bakarız dedik. Galatasaray yönetiminden izin alarak hocayla görüşme yaptık. Ondan sonra özel görüşmelerimiz de oldu. Protokole göre hareket ettik. Fatih Hoca'nın Galatasaraylılığını dünya alem bilir. Galatasaray'a zarar vermek istemediğini de herkes bilir. Demek ki Galatasaray için faydalı gördüğünden dolayı böyle bir karar verdi. Biz Galatasaray'a neden zarar verelim? Galatasaray benim zamanımda 4 tane kupa kazandı. Böyle bir mantık var mı? Türkiye'de bir takım başarısızlıklarını federasyona yüklememesi lazım."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...