Kemal Kılıçdaroğlu: Bir yumruktan geri adım atacak değiliz

Kemal Kılıçdaroğlu: Bir yumruktan geri adım atacak değiliz

Politika Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu uğradığı saldırı sonrası partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu: 'Bir yumruktan geri adım atacak değiliz' dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısına girerken, BDP'lilerle el sıkıştığı anda bir şahsın yumruklu saldırısına uğradı. BDP'li miletvekili Altan Tan ile selamlaşmasının ardından, aradan bir şahıs Kemal Kılıçdaroğlu'na doğru yürüyerek tekmeli-yumruklu saldırıyı gerçekleştirdi.Kılıçdaroğlu, dört yumruk darbesi aldı ve gözlüğü kırıldı. Partililer araya girdi ve bir süre saldırganı dövdüler.Saldırganın kimliği henüz belirlenemedi. Saldırgan polis eşliğinde merkeze götürülmeye çalışılıyor.Kılıçdaroğlu uğradığı saldırı sonrası partisinin gruğ toplantısında şu sıralarda canlı olarak konuşma yapıyor.Kılıçdaroğlu kısa bir süre dinlendikten sonra gruba geldi.Herkesi sukunete davet ediyorum. Biz yedi düvele karşı mücadele etmiş bir partiyiz. Biz bir yumruktan geri adım atacak değiliz.
Oyunu kullanan herkese teşekkür ediyorum. Diğer teşekkür de gençlere... Ankara'daki seçimlerden sonra 1000 kişi CHP genel merkezine geldi. Onların hiçbiri CHP üyesi değildi. Onların beklentisi var. Bu yüzden onlara teşekkür ediyorum. 3. teşekkürüm kadınlara. Belediye başkan adaylıkları arzu ettikleri ölçüde olmasa da kendilerine teşekkür ediyorum.
Bugün gazetelerde yer alan bir kadın haberi var. Bingöl'de AK Parti'den seçilen kadın başkan yardımcısı olmak ister. Ama bu isteği reddeder.
Bu kadın sözlerine bakmak yeterli " Kapı kapı dolaşacaksınız ve görev isteğinizde verilmeyecek" bu kadına teşekkür ediyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...