Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan saldırganın ilk görüntüsü

Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan saldırganın ilk görüntüsü

GÜNDEM Haberleri

Meclis'te şok saldırı! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıya uğradı.

Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısına girerken, BDP'lilerle el sıkıştığı anda bir şahsın yumruklu saldırısına uğradı. BDP'li miletvekili Altan Tan ile selamlaşmasının ardından, aradan bir şahıs Kemal Kılıçdaroğlu'na doğru yürüyerek tekmeli-yumruklu saldırıyı gerçekleştirdi. nbsp;Kılıçdaroğlu, dört yumruk darbesi aldı ve gözlüğü kırıldı. Partililer araya girdi ve bir süre saldırganı dövdüler.

nbsp;Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan saldırganın ilk görüntüsü


ORTA BOYLU, KAHVERENGİ MONTLU
Bu sırada kahverengi montlu genç bir adam uçarak Kılıçdaroğlu'na art arda iki yumruk vurdu. Kılıçdaroğlu, sert yumruklar üzerine sendeledi.Kılıçdaroğlu'nun koruma ekibi saldırganın üzerine çullandı. CHP'lilerin linç etmeye kalktığı saldırganı meclis polisi tünel bölümünden uzaklaştırdı. Saldırgan gözaltına alındı. nbsp;Bazı CHP'lilerin ağladığı, sinir krizi geçirdiği görüldü. nbsp;


KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRI ANI- İŞTE O GÖRÜNTÜLER


SALDIRGANIN KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıda bulunan kişinin kimliğinin Orhan Ö. olduğu belirtildi. Üvet polise verdiği ilk ifadesinde Alperen Ocakları'na üye olduğunu ve Erzurumlu olduğunu belirtti.


SAKIK: MERHABALAŞIRKEN SALDIRI OLDU
BDP Muş Millitvekili Sırrı Sakık, " CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdçraloğu ile merhabalaştık. O sırada saldırı oldu. Bizden değil" diye konuştu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...