Yılmaz Vural, galibiyete hasret kaldı

/ Kaynak: AA
Yılmaz Vural, galibiyete hasret kaldı

SPOR Haberleri  / AA

Mersin İdmanyurdu'nun başına geçen Vural, takımıyla çıktığı ilk 2 maçı kazandıktan sonra adeta galibiyeti unuttu.

PTT 1. Lig'in 29. haftasında Mersin İdmanyurdu'nun başına geçtiğinde kalan 10 maçı da kazanmayı hedeflediklerini söyleyen deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural, takımıyla çıktığı ilk 2 maçı kazandıktan sonra adete galibiyete hasret kaldı. Edinilen bilgiye göre, geçen sezon Spor Toto Süper Lig'den düşen Mersin temsilcisi, bu sezona lige tekrar dönme hedefiyle başladı. Geçen yıl takımın başına geçen Hakan Kutlu yönetiminde yeni sezona başlayan kırmızı-lacivertli ekip, inişli ve çıkışlı performans gösterdi. Şubat ayı başında yapılan olağanüstü kongrede kulüp başkanlığına yeniden seçilen Ali Kahramanlı da yönetim kurulunu yeniledi.
Bu arada, ligde 26. haftada TKİ Tavşanlı Linyitspor'a 4-0 mağlup olunması takımda huzursuzluk oluştururken, 28. haftada da Tekden Denizlispor karşısında alınan 2-0'lık yenilgi sonucu Hakan Kutlu ile yollar ayrıldı. 29. haftada ise Mersin İdmanyurdu'nun başına teknik direktör Yılmaz Vural getirilirken, deneyimli isim imza töreninde yaptığı açıklamada, kalan 10 maçı da kazanmayı hedeflediklerini, bu nedenle beraberliğe primi kaldırdıklarını bildirdi. Bu açıklamanın ardından çıkılan ilk maçta Mersin ekibi "Çukurova derbisi"nde Adana Demirspor'u Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda 2-0 yendi. Daha sonra ise Boluspor ile deplasmanda karşılaşan Mersin İdmanyurdu bu maçtan da 2-1 galip ayrıldı. Mersin İdmanyurdu, Vural yönetiminde çıktığı üçüncü maçta, Akdeniz Oyunları'nın açılış ve kapanış törenlerine ev sahipliği yapan Mersin Stadyumu'nda oynanan ilk futbol maçı olarak da tarihe geçen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında ise 0-0 berabere kaldı. Daha sonra deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşan Mersin İdmanyurdu 2-2 berabere kaldı. Onun ardından 33. haftada Balıkesirspor ile sahasında karşılaşan Mersin temsilcisi 1-0 mağlup ayrılırken, Vural da takımıyla ilk kez yenilgiyle tanıştı. Mersin ekibi 34. haftada ise Samsunspor ile deplasmanda 3-3 berabere kalırken, Vural da 4 haftadır galibiyete hasret kaldı. İlk 2 sıradan Süper Lig'e yükselme hedefiyle yola çıkan Mersin ekibi, alınan sonuçların ardından zirveden oldukça uzaklaştı. Şu an liderle arasında 13 puan fark bulunan Mersin İdmanyurdu, 56 puanla 6. sırada yer alıyor. Tüm hedeflerini artık play-off'a göre yapan kırmızı-lacivertliler, bu maçlarla Süper Lig'e dönmeyi istiyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...