Carlos: Galatasaray için daha zorlu maç

Carlos: Galatasaray için daha zorlu maç

SPOR Haberleri

Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor'un teknik sorumlusu Roberto Carlos, "Maç, rakibimiz için daha zorlu olacak.

Pazar günü deplasmanda oynadığı Bursaspor maçında puansız ayrılan Sivasspor, sahasında oynayacağı Galatasaray maçına odaklandı. 1 günlük iznin ardından bugün karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan kırmızı beyazlıların hırslı oldukları görüldü. Roberto Carlos nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan futbolcular minyatür kale maç ve yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana, hafif sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Abdurrahman ve Mehdi katılmadı.


"KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ"
Antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Roberto Carlos, Galatasaray maçıyla ilgili olyarak şöyle konuuştu: "Stadımız dolu olacak. Ayrıca Sivasspor şu anda Avrupa'ya gitmeyi hedefleyen bir takım. İki büyük takımın oynayacağı bir maç. Önümüzde 6 maç var ve biz bu maçların tamamına galibiyet için çıkacağız."


"EKSİKLERİN OLMASI BAHANE DEĞİL"
Carlos, Galatasaray'dan çekinip çekinmedikleri sorusuna ise şu karşılığı verdi: "Ben dünyanın en büyük kulüplerine karşı oynadım. Manchester United, Barcelona gibi. Tabi ki çok büyük bir saygımız var Galatasaray'a. Çok büyük oyunculardan oluşan büyük bir kulüp. Ama korku veya çekince anlamında, zaten hayatım boyunca böyle bir duygu hissetmedim." Carlos, Galatasaray'daki eksikliklerle ilgili ise, "Onlar Galatasaray'ın armasıyla gelecekler buraya. Eksiklerinin olması ne onlar ne de bizim için bahane değil." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...