Cenk Tosun: Gol atmaya devam edeceğim

/ Kaynak: DHA
Cenk Tosun: Gol atmaya devam edeceğim

SPOR Haberleri  / DHA

Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Gaziantepspor'un golcü futbolcusu Cenk Tosun, "Takımım için goller atmaya devam edeceğim" dedi.

Kırmızı siyahlı formayı 6 hafta daha sırtında taşıyacağını söyleyen Cenk Tosun, "Beşiktaş'la anlaştım ama kalan haftalarda takımıma en iyi katkıda bulunmak için çaba harcayacağım. Şimdiye kadar ligde 10 gol attım. Bundan sonra kalan maçlarda da gol ve goller atmaya çalışacağım. edeceğim" diye konuştu. Cenk Tosun, bu hafta oynayacakları Sanica Boru Elazığspor maçına galibiyet parolasıyla gideceklerini belirtti, "Kasımpaşa karşısında galip gelerek küme düşme hattından iyice uzaklaşabilirdik ama olmadı. Küme düşme hattından tamamen uzaklaşmak istiyoruz. Bu hafta 3 puan almayı hedefliyoruz" dedi.


KONDİSYON AĞIRLIKLI ÇALIŞMA
Bu arada Gaziantepspor, pazartesi akşamı oynayacağı lig maçının hazırlıklarına başladı. Celal Doğan Tesisleri'nde teknik sorumlu Tahsin Tam yönetiminde yapılan antrenmanda kırmızı siyahlı ekip, düz koşu ve kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Evinde oynadığı Kasımpaşa maçında 2-2 berabere kırmızı siyahlı futbolcular, hırslı çalıştılar. Sakatlığı devam eden Erman ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.


TAHSİN TAM: "TALİHSİZ GOLLER YEDİK"
Tahsin Tam. antrenmanın bitiminde Kasımpaşa karşısında iyi oynadıklarını, ancak talihsiz goller yiyerek 1 puan aldıklarını ifade ederken şunları söyledi: "Bireysel hatalardan kaynaklanan talihsiz goller yedik. Hak etmediğimiz sonuçlar aldık. Bu hafta oynadığımız Kasımpaşa maçında mücadele, oluşturuculuk üst seviyedeydi. Kazanmak için tüm benliğimizle mücadele ettik ama maalesef kazanamadık. Şimdi önümüzde çok zor bir maç daha var. Rakibimiz küme düşmemek için sıkıntılar yaşayan bir takım. Bizim orada kazanmamız ligin aşağı yukarı şeklini belirleyecektir. Bu oynadığımız oyunun kalitesini, değiştirmeyi defansif oynamayı düşünmüyoruz. Biz böyle oynamaya devam ettiğimizde kazanmayı başaracağımıza inanıyorum."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...