#}

Kocasından gelen mesajları polise ağlayarak anlattı

/ Kaynak: DHA
Kocasından gelen mesajları polise ağlayarak anlattı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kocaeli'de eşi tarafından terk edilen 2 çocuk annesi Seher Kızılkaya, boşanmak istediği eşinin kendisine tehdit mesajları attığını polislere anlattı

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde oturan ve bir başka kadınla yaşadığını öne sürdüğü Otomobil tamircisi eşi tarafından terk edilen 2 çocuk annesi, 35 yaşındaki Seher Kızılkaya, nafaka vermeden boşanmak için dava açan eşinin sürekli ölümle tehdit ettiğini, uzaklaştırma cezası olmasına rağmen kendisini dövüp tehditlerini sürdürdüğünü belirterek hayatının kabusa döndüğünü söyledi. Seher Kızılkaya, kendisine koruma verilmesini de isteyerek, "Bana koruma verilmezse kadın cinayetlerine yenisi daha eklenecek. Hayatım kabusa döndü. Cep telefonuma da sürekli tehdit mesajları geliyor" dedi.




Gebze İlçesi'ndeki Eskihisar Semti'nde 2 çocuğu ile birlikte oturan Seher Kızılkaya 1996 yılında Karabük'te tanıştığı A.K. ile evlendi. Oto tamircisi eşinin işi nedeniyle 2000 yılında Gebze'ye yerleşen Seher Kızılkaya ile eşi arasında şiddetli geçimsizlik nedeniyle zaman zaman tartışmalar görüldü. Kızılkaya, yaklaşık 2 yıldan bu yana başka bir kadınla yaşadığını öne sürdüğü eşi tarafından kendisine teminatsız ve nafakasız boşanması için baskı yapıldığını savunarak, şunları söyledi:


"Eşim ile 2 yıldır ayrıyız. Gebze Adliyesi'nde şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Kendisinden 100 bin TL tazminat ve çocuklarıma aylık 500 TL nafaka bağlanmasını, bir başka kadınla yaşadığını, aksi takdirde kendisinden boşanmayacağımı söyledim. Mahkeme, çocuklarıma nafakayı bağladı. Ancak, şu ana kadar hiç ödemede bulunmadı. Eşim evime gelip beni darp ediyor. Zaman zaman da birlikte yaşadıkları kadın ile birlikte gelip benim nafaka ve tazminat almadan boşanmam için baskı yapıyorlar."


Çocuklarının geçimini sağlamak için bir fabrikada çalıştığını, işine de korku içinde gidip- geldiğini belirten Seher Kızılkaya, şöyle devam etti: "Telefonuma sürekli tehdit mesajları atıyorlar. Mahkemeye başvurmama rağmen koruma kararı çıkartamadım. Daha önce mahkeme eşim için 6 ay uzaklaştırma cezası vermişti. O süre de bitti. Yeniden karar aldırtmaya çalışacağım. Korunmam gerekiyor. Ülkemizde sık sık kadın cinayetleri oluyor. Yenisi eklenmeden yetkililerin buna bir çözüm bulmasını istiyorum."


YENİDEN TEHDİT GELDİ POLİSE SIĞINDI
Eşinden sürekli tehdit aldığını belirterek koruma verilmesini isteyen Seher Kızılkaya, bu kez eşinin kendisini bıçakla kovaladığını belirterek Gebze Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kendisine koruma verilmesini istedi. İlçe Emniyet müdürlüğü binası önünde "Ölmek istemiyorum. Beni bu adamdan koruyun" diyerek ağlayan Seher Kızılkaya'nın şikayeti üzerine harekete geçen ekipler eşini aramaya başladı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...