Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zonguldak'ta inanılmaz katliam

/ Kaynak: DHA
Zonguldak'ta inanılmaz katliam

YAŞAM Haberleri  / DHA

Olay, saat 16.00 sıralarında Akcan çiftinin yeni taşındığı Bağlık Mahallesi Hatip Sokak'taki evlerinin önünde meydana geldi.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde TIR şoförü 30 yaşındaki Durukan Akcan, eşi 28 yaşındaki Elif ve 8 yaşındaki oğlu Resul Kaan Akcan'ı av tüfeği ile öldürüp, kayınvalidesi 49 yaşındaki Gülcan Açıkgöz'ü yaralayarak intihar etti. Yaralı kayınvalide de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 16.00 sıralarında Akcan çiftinin yeni taşındığı Bağlık Mahallesi Hatip Sokak'taki evlerinin önünde meydana geldi. TIR şoförü Durukan Akcan, bilinmeyen bir nedenle eşi, oğlu ve kayınvalidesine av tüfeği ile ateş ettikten sonra aynı silahı başına dayayarak ateşledi.

Silah sesini duyan komşularının haber vermesiyle olay yerine giden polis ekipleri, baba ve oğlunu evin dış kapısının önünde yan yana, Elif Akcan'ı ise annesi Gülcan Açıkgöz'e yerde sarılmış halde buldu. Elif Akcan ile eşi Durukan Akcan'ın olay yerinde öldüğü belirlendi.

Yaralanan Gülcan Açıkgöz ve torunu Resul Kaan Akcan ise sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahaleden sonra özel hastaneye kaldırıldı. Resul Kaan Akcan da burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yoğun müdahaleye rağmen Gülcan Açıkgöz de ilerleyen saatlerde hayatını kaybetti ve olayda ölü sayısı dörde yükseldi.

Bir görgü tanığı, silah sesleri üzerine eve koştuğunu, çocuğu kurtarmak istediğini, ancak babasının sürekli ateş etmesi nedeniyle korkup kaçtığını söyledi.

'BÜYÜK GÜN BUGÜN'

Durukan Akcan'ın, olaydan 7 saat önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına 'Büyük gün bugün' yazdığı ortaya çıktı. Durukan Akcan'ın, 6 Nisan'da ise yine Facebook sayfasına, "Canı yanan sabretsin, canı yakan da yanacağı günü beklesin" yazdığı görüldü. Akcan, olaydan 5 saat önce oğlunu okuldan alıp beraber yemek yerken çektiği fotoğrafları da Facebook'ta paylaştı.

1 AY YAKLAŞMAMA CEZASI VERİLMİŞ

Akcan'ın, 1 hafta önce eşi Elif Akcan ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle tartıştığı belirtildi. Elif Akcan'ın polise şikayeti üzerine gözaltına alınan Durukan Akcan'a, daha önce de yaşadıkları tartışmalar gözönünde bulundurularak 1 ay eşine yaklaşmama yönünde tedbir kararı verildiği belirtildi. Bunun üzerine Elif Akcan'ın, oğlu Resul Kaan Akcan'ı da yanına alarak annesinin evine yerleştiği öğrenildi. Durukan Akcan'ın, okuldan aldığı oğlunu parka götürüp yemek yedikten sonra annesine teslim etmek için kayınvalidesinin evine gittiğinde olayın yaşandığı bildirildi.

Durukan Akcan'ın, eşinin evi terk etmesinden sonra Facebook sayfasında 3 Nisan'da, 'Bir erkek ne kadar odun olursa olsun, tek bir kadın için yandığı sürece adamdır' ve 'Bir ezanla geldin, bir selayla çekip gideceksin ey insanoğlu neyin derdindesin' yazması dikkat çekti.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...