Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

12. SportAccord Kongresi devam ediyor

/ Kaynak: AA
12. SportAccord Kongresi devam ediyor

SPOR Haberleri  / AA

Uluslararası Spor Federasyonları Birliği (SportAccord) tarafından düzenlenen 12. SportAccord Kongresi, Antalya'nın Belek beldesinde devam ediyor.

Susesi Luxury Resortta yapılan kongre sırasında, "Sports Demo Zone" isimli etkinlik çerçevesinde birçok spor aktivitesi katılımcıların beğenisine sunuldu. Etkinlikler kapsamında 3'e 3 basketbol gösteri karşılaşmaları yapıldı. FIBA 3'e 3 Basketbol Sportif Direktörü Kosta Iliev de etkinlikte hazır bulundu.

Antalya'nın çeşitli liselerinde öğrenim gören öğrencilerin katılımıyla 3'e 3 basketbol gösteri maçları düzenlendi. Aktivite, erkek ve kız öğrencilerinin onar dakikalık devreler üzerinden yapılan 3'e 3 basketbol karşılaşmalarına sahne oldu. Basketbolcular, gösteri maçlarının ardından şut yarışmalarında hünerlerini sergiledi. Basketbolcuların yanı sıra katılımcılar da şut yarışmalarında mücadele etti.

11 Nisan Cuma gününe kadar sürecek kongre boyunca muay thai, voleybol, karate ve taekvando gibi birçok dalda gösteriler sergilenecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...