BDDK'dan açıklama

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
BDDK'dan açıklama

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) internet sitesinden açıklama yaptı.

BDDK'dan yapılan açıklamada "Finansal Tüketicilerden Faiz Dışında Alınacak Ücret, Komisyon ve Masraflara İlişkin Usul ve Esasları Belirleyen Yönetmelik Taslağı"nın somutlaşmış bir karar olmadığı bildirildi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) internet sitesinde bugün yer alan ve daha sonra kaldırılan "Finansal Tüketicilerden Faiz Dışında Alınacak Ücret, Komisyon ve Masraflara İlişkin Usul ve Esasları Belirleyen Yönetmelik Taslağı"nın somutlaşmış bir karar olmadığı, kurum içi görüşe açılan bir taslak olduğu belirtildi.

Konuya ilişkin AA muhabirine bilgi veren BDDK yetkilileri, bugün kurumun internet sitesinde yer alan ancak bir süre sonra siteden kaldırılan "Finansal Tüketicilerden Faiz Dışında Alınacak Ücret, Komisyon ve Masraflara İlişkin Usul ve Esasları Belirleyen Yönetmelik Taslağı"nın kurum içi görüşe açılan bir taslak olduğunu, konuyla ilgili somutlaşmış bir kararın bulunmadığını kaydetti.

Söz konusu taslağın kurum içi görüşler alındıktan sonra kurum dışı tarafların görüşlerine sunulacağını vurgulayan BDDK yetkilileri, bu sürecin ardından tarafların bir araya gelerek taslağa son şeklini vereceklerini de ifade etti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...