Hakan Şükür'e şok! İsmi o stattan silindi

Hakan Şükür'e şok! İsmi o stattan silindi

SPOR Haberleri

Galatasaraylı eski milli futbolcu ve İstanbul milletvekili Hakan Şükür'ün ismi İstanbul Sancaktepe'de bulunan stadyumdan söküldü.

Galatasaraylı eski milli futbolcu ve İstanbul milletvekili Hakan Şükür'ün ismi İstanbul Sancaktepe'de bulunan stadyumdan söküldü. nbsp;Anadolu yakasındaki Sancaktepe semtinde nbsp;2010 yılında kullanıma açılan Sancaktepe Belediyespor profesyonel futbol takımı ile beraber amatör takımların antrenman ve lig maçlarına ev sahipliği yapıyordu. nbsp;UEFA standartlarına uygun bir şekilde dizayn edilen 7.000 kişilik nbsp;Sancaktepe Stadı'nın 2010 yılındaki açılışına Hakan Şükür başta olmak üzere bazı Galatasaraylı oyuncular da katılmıştı.


ŞÜKÜR TWEET ATTI
Öte yandan Hakan Şükür, olayla ilgili Twitter hesabından, "Duvarda resmin olacağına alemde ismin olsun. :)) "Hakan Şükür'ün ismi stadyumdan söküldü." şeklinde bir paylaşımda bulundu.
SKORER



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...