Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vatandaşın bomba merakı 'pes' dedirtti

/ Kaynak: İHA
Vatandaşın bomba merakı 'pes' dedirtti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da, şüpheli valiz paniğe sebep oldu. Fünyeyle patlatılan şüpheli valizi, bazı meraklı vatandaşlar bomba imha uzmanından önce inceledi.

Bursa'da, postane önüne bırakılan şüpheli valiz paniğe sebep oldu. Fünyeyle patlatılan şüpheli valizi, bazı meraklı vatandaşlar bomba imha uzmanından önce inceledi.
Olay, merkez Yıldırım ilçesinde, Eğitim Caddesi'nde PTT şubesi önünde meydana geldi. Postane önüne bırakılan valizi çöp toplamak üzere gelen temizlik işçisi fark etti. Haber verilmesiyle olay yerine gelen bomba uzmanları, özel elbiselerini giyerek bavullu önce kontrol etti. Daha sonra bavulun uzaktan kumanda ile patlatılmasının engellenmesi için sinyal bozucu jammer cihazı çalıştırıldı. Ardından özel kıyafetli bomba uzmanı bavulu fünye ile patlattı. Paniğe yol açan bavulun boş çıkması ise herkesi rahatlattı.
Bu arada, şüpheli valizi bazı meraklı vatandaşların bomba imha uzmanından önce incelemesi dikkati çekti. Şüpheli valizi son anda fark eden bir vatandaş ise korku dolu anlar yaşadı.
Vatandaşın bomba merakı 'pes' dedirtti
Eğitim Caddesi, yol kenarına bırakılan şüpheli valiz sebebiyle yarım saat trafiğe kapatıldı. Şüpheli valizi fark eden Yıldırım Belediyesi'nde çalışan temizlik işçisi Hakim Akyol, "Çöpleri toplamak isterken koyteynerin yanına bırakılan valizi fark ettim. Şüphelendiğim için çöp arabasına atmayıp çevrede bulunan vatandaşlara haber verdim. Vatandaşlar da polise ihbarda bulundu" dedi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...