Bekâret kontrolü çıldırttı! O cinayette ilginç gelişme

Bekâret kontrolü çıldırttı! O cinayette ilginç gelişme

YAŞAM Haberleri

İzmirli genç kızların annelerini, cinayet günü kendilerine bekâret kontrolü yaptırmak istediği için öldürdükleri ileri sürüldü

Eylül ayında 39 yaşındaki anneleri Gülseren Süngü'yü, elektroşok cihazıyla bayıltıp 24 yerinden bıçaklayarak öldürdükleri suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet istemiyle yargılanmalarına devam edilen 19 yaşındaki Ş.P. ve 17 yaşındaki B.P. ile ilgili olay gününe dair şok bir bilgi ortaya çıktı. Kızlarının evlenmeden ilişkiye girmelerini istemeyen, bu sebeple nbsp;de onlara telkinlerde bulunan annenin, cinayet günü özel bir hastaneden Ş.P. adına bekâret kontrolü yaptırmak üzere randevu aldığı belirlendi. Kız kardeşlerin, cinayeti yaşadıkları bu korkudan dolayı işlemiş olabileceği ileri sürüldü.Eşinden boşandıktan sonra iki kızıyla birlikte yaşayan ve birahanede garsonluk yapan Gülseren Süngü 13 Eylül 2013 tarihinde evinde ölü bulunmuştu. Çelişkili ifade veren kız kardeşlerden birisinin ayaklarındaki kan izinden şüphelenen polisin ayrı ayrı yaptığı sorgu sonrasında kızların annelerini öldürdükleri belirlenmişti.

BOŞANMA SONU OLDU
Eşinden boşandıktan sonra birahanede garsonluk yapan Gülseren Süngü iki kızıyla birlikte yaşıyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...