Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den sürpriz Sow ve Caner kararı!

Fenerbahçe'den sürpriz Sow ve Caner kararı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe iç transfer görüşmelerini şampiyonluk sonrasına bıraktı. İlk olarak Caner Erkin ve Moussa Sow'la masaya oturulacak.

Sözleşmesi Mayıs ayında bitecek olan Caner Erkin'le Galatasaray derbisinin ardından masaya oturmayı planlayan Fenerbahçe yönetimi, TT Arena'dan yenilgi çıkınca tüm görüşmeleri şampiyonluk sonrasına erteledi. Yönetimin, şampiyonluk kupası matematiksel olarak garantilenince Caner'e 5 yıllık sözleşme teklif edeceği ve milli sol beke yıllık 2.5 milyon Euro önereceği öğrenildi. Sarı-lacivertliler 2016 yılına kadar mukavelesi olan Sow'un da sözleşmesini uzatacak.


MOUSSA SOW'LA 2+2 YIL
Böylece gelecek sezondan itibaren alacağı 1.4 milyon Euro'ya düşecek olan golcü futbolcunun ücreti yeniden yapılandırılacak. Senegalli yıldıza 2 yıl olan sözleşmeyi 4 yıla çıkarma ve ücretini de 2 milyon Euro seviyesine yükseltme yönünde teklifte bulunulacağı belirtildi. Fenerbahçe'de iç transferde baş ağrıtması beklenen en büyük sorun yabancı kararı. Sarı-lacivertlilerin elinde şu anda 12 yabancı bulunuyor. Bu oyunculardan öncelikle kirada bulunan Krasic, Stoch ve Yobo ile görüşme yapılacak. Kiralama ya da fesih yoluyla yabancı sayısı düşürülecek. (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...